V

Vijfmaal creatief met Instax

Vijfmaal creatief met Fuji Instax

Dat we gek zijn op foto’s, dat had je wellicht al door. Dat kan ook niet anders met beide een grote kroost. Dat Carina fotografe is, maakt onze liefde voor fotografie alleen maar sterker! Polaroids zijn helemaal in, en uiteraard zijn ook wij fan. Niets leuker dan quasi meteen een fotoprint te kunnen vastnemen nadat je nog maar net de foto nam. Fotocrush all over!

En net daarom delen we graag 4 leuke DIY’s met de Instax prints. Want een foto is zoveel meer. Je kan het gebruiken voor zoveel leuks, en zeg nu zelf: iedereen is toch gek op een print met zijn of haar geliefde(n)?!

DIY 1:

Zeg het met bloemen (of ander groen). Moederdag, een verjaardag, … We krijgen toch allemaal een leuke bos bloemen? In plaats van een lieve handgeschreven boodschap is een Instax print een minstens even attent kaartje.Vijfmaal creatief met Fuji Instax

DIY 2:

Een bedankje wordt nog eens zo leuk met een foto erbij! Verjaardagsfeestje, huwelijk, communie, … Dit kun je bij elk feest toepassen! Een snoepzakje gevuld met lekkers voor een kinderfeestje? De mama’s houden vast en zeker van de foto die het zakje nog mooier maakt!
Vijfmaal creatief met Fuji Instax

DIY 3:

It’s a wrap! Of een leuk kado. Wil je een leuke bon of tegoedbon maken? Dan kan je op basis van toffe instaxprints een hint opbouwen omtrent wat de gelukkige zal ontvangen. Anna en Jef kregen zo van hun liefste Ina een zoo-pas. 365 dagen plezier in de dierentuin, en de leukste instax-prints om hun kamer op te fleuren!
Vijfmaal creatief met Fuji Instax

DIY 4:

Een foto gastenboek. Want niets is leuker na een tof trouwfeest of gezellige babyborrel dan nagenieten en de liefste wensen en boodschappen van alle gasten te lezen. En om het wow-gevoel helemaal compleet te maken kan je bij het gastenboek de Instax-camera klaarleggen. Zo kunnen gasten een tofo (gezins)foto trekken, en plakken ze hem mee in het gastenboek. Blijvende (en zeker weten grappige) herinneringen voor later!
Vijfmaal creatief met Fuji Instax

DIY 5:

Het eeuwenoude gezegde ‘brei er een gouden randje aan’ is meer dan goud waard. Maak er het beste van. Pluk de dag. En als het even tegenzit dan proberen we er toch nog het beste van te maken. Dus, de mooiste herinneringen horen in een kader met gouden randje! Je kan ze soms scoren voor een prikje in de kringloopwinkel, of op zolder bij oma/opa. Een gouden houten lijst. Met een toffe kanten achtergrond, houten wasknijpertjes of een prachtig lint maak je een heuse eye-catcher.

 

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *