V

Vakantie tijd = boeken tijd

Boekentip Feest!

Een boek lezen, laat je even verdwijnen. Voor mij is dat een beetje me-time in het drukke bestaan als mama van drie. Met de vakantie voor de deur droom ik nu al weg bij alle boeken die ik vanop mijn strandstoel ga kunnen verslinden (als mama van drie, yeah right 🙂 ).

Uren kan ik snuisteren in een boekenwinkel. En dan ook helemaal opgewonden raken van alle boeken die ik nog kan lezen.
Full on boekenwurm over here 😉
Voor de andere boekenwurmen onder jullie (die net zoals ik niet kunnen wachten om tijdens de vakantie dat ene boek eindelijk eens te lezen) deel ik graag enkele van mijn favorites  🙂
Laat zeker ook weten welke jullie favorieten zijn!

Boekentip Plan B Boekentip Plan B

Plan B

Na ‘Life on Sneakers’ is er nu ‘Plan B’, het tweede boek van Evi Renaux. In haar eerste boek vertelde ze het verhaal over hoe ze op een dag wakker werd met een helse pijn en niet meer kon bewegen. Ze beschrijft de lange lijdensweg naar een diagnose en herstel. In het vervolg neemt ze je mee op haar reis naar haar ‘Plan B’ en kan je onderweg je eigen plan B samenstellen.

 

Boekentips zomervakantie

Cécile

De naam Ish klinkt je vast al niet meer onbekend in de oren. We kennen hem o.a. als jurylid/choreograaf van ‘So You Think You Can Dance’ en als deelnemer van de serie ‘Terug naar eigen land’.
Daarnaast blijkt hij ook nog eens een getalenteerd schrijver te zijn die je helemaal meeneemt in zijn verhaal en je doet nadenken over het leven.
In Cécile neemt hij je mee in het levensverhaal van Djibril, een jongetje van elf met grote dromen. Die dromen brengen hem van het ene probleem in het andere maar leiden hem ook naar de Franse Cécile, die met zijn leven verbonden is op manieren waar hij niet vanaf wist. Een stukje literatuur om u tegen te zeggen!

Het meisje in de trein

Velen (waaronder ikzelf) hebben intussen de film al gezien. Maar geef mij toch maar de papieren versie!
Een thriller van jewelste waarin je vanaf de eerste pagina wordt meegesleurd.
Rachel neemt elke dag dezelfde trein en is op een dag getuige van een vreemde gebeurtenis. Dit leidt haar terug naar haar oude leven en verplicht haar af te rekenen met haar eigen problemen.

 

Voor degenen die minder graag ‘lezen’ en liever ‘doen’ zijn er ook een paar leuke exemplaren op de markt!

Boekentips zomervakantie

Feest!

Dat we hier bij #momlife niet vies zijn van een leuk diy-projectje weten jullie vast wel. Dit boek is voor ons dan ook echt een feest! Vol met leuke tips en tricks van Ine Brands om je feestje naar een hoger niveau te tillen! Van een eenvoudig etentje met familie of vriendinnen of de babyborrel van je kleine spruit, alles komt aan bod. Vergezeld van prachtige foto’s is dit boek een cocktail die wij wel lusten!

 

Boekentip Diy Nanja

DIY beauty 

Naast mijn camera, neem ik regelmatig ook een make-up kwast in de hand. Beauty blogger Nanja Massy bracht dit leuke boek uit boordevol beauty tips en tricks. Leren hoe je de perfecte vlecht maakt of die eyeliner nu eindelijk eens gelijk aanbrengt? Dan mag dit boek zeker niet in je lijstje ontbreken!

 

Boekentip DIY baby Boekentip DIY baby

DIY baby

Na enkele succesvolle kookboeken, gaat Marta Majewska’s nieuwe boek over iets helemaal anders. Geïnspireerd door haar zwangerschap ontwikkelde ze dit DIY baby boek, vol met leuke én makkelijke DIY projecten voor mama’s (in spé). Zelfs een leek als ik, kan met deze projecten de leukste hebbedingen creëren.
Extra leuk nieuws: binnenkort kan je een exemplaar van dit boek winnen op onze blog!

 

Proud book junkie tas: Blossombooks

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

  1. Pingback:DIY baby kan binnenkort in jouw boekenkast staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *