G

Groetjes met Greetz

Bloemen en planten aan huis met Greetz

Dat we gek zijn op bloemen en planten, dat deelden we al vaker. En dat we al minstens even graag geven en schenken, dat ook.  Maar als we dan ook bloemen of planten kunnen schenken, dan zijn we helemaal in ons nopjes!

Niets fijner dan een fleurig boeket bloemen dat de woonkamer doet stralen. Het is het toppunt van huiselijkheid en gezelligheid. De geur, maar ook de uitstraling zijn geweldig! Dat ze ook aan huis geleverd worden, is helemaal een win-win. Want met een stel pittige peuters, een hongerige baby en een mokkend schoolkind richting de bloemenzaak is niet bepaald het meest fijne uitstapje.

Maar niet enkel voor jezelf is dat prachtige boeket een heuse hit! Wil je die bestie verrassen, of kan jouw mama wel een opkikkertje gebruiken? Dan is een boeket dé oplossing! Niet zo’n fan van snijbloemen? Dan hebben ze ook de allergeweldigste ‘airflowers‘ in de leukste vazen of armaturen.

Bij Greetz kan je eenvoudig online bestellen, en je krijgt de optie om het adres te selecteren per artikel dat je toevoegt aan jouw winkelmandje. Misschien wel een klein nadeel is dat je ook wel per artikel verzendingskosten dient te betalen. Anderzijds, je kan perfect drie boekets bestellen en op drie andere adressen laten leveren maar toch alles in één keer afrekenen.. Wil je alles thuis laten leveren, betaal je evengoed driemaal verzending.

Wij mochten de site testen, en zijn alvast fan van de planten en bloemen! Even ging er iets mis met de levering (kwam niet aan op de gewenste dag), maar na een telefoontje met klantendienst werd dit meteen rechtgezet en kwam het boeket de dag nadien netjes toe. En hé, we zijn allemaal mensen dus af en toe gaat er al eens iets mis.

We maakten zowel onszelf alsook een lieve vriendin blij. Win win! En de bloemen? Die stralen na twee weken nog altijd!

Bloemen en planten aan huis met GreetzBloemen en planten aan huis met Greetz

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.