L

Liefde voor Belgische kindermerken

Belgische merken voor kinderen

Lokaal kopen, het blijft de focus van velen. Uiteraard kopen ook wij wel al eens bij de grotere ketens, maar we proberen ook de focus te leggen op lokale aankopen van kleinere (en mega sympathieke!) webshops of bakstenen winkels. Dat de stuks ook nog eens helemaal zelf met liefde gemaakt worden maakt het helemaal geweldig.

De dames achter deze 3 merken zijn niet alleen super sympathiek, maar ook nog eens ontzettend handig. Ze hebben zelf kleintjes en weten dus perfect wat én handig én mooi is. Win win toch?!

Josefien & August is opgericht door lieve mama Stefanie. En allerschattigste dochter ‘Josefien’ is het ideale model voor alle creaties die Stefanie maakt. Dat de creaties prachtig zijn, daar hoef je niet aan te twijfelen. Stefanie haakt, naait en breit de mooiste outfits en accessoires. Herinner je je nog Fons’ prachtige outfit tijdens zijn babyborrel? Wel, een prachtige creatie van Josefien en August! Volg haar zeker op Instagram om de prachtigste creaties en stofjes te ontdekken.

Achter Studio Hexagon zit Ellen, mama van de vrolijke (en geweldige lieve!) peuter Jul. Ellen ging in het verleden al eens aan de slag met parels en maakte de mooiste creaties waarbij de volledige opbrengst naar Unicef ging. Maar nu maakte ze van haar hobby een leuke bijverdienste en kan je het hele jaar door via haar webshop de tofste naamsleutelhangers en speenkoorden kopen! En helemaal verliefd ben ik op de prachtige houten poppetjes. De allertofste decoratie voor de kinderkamer, of om weg te smelten als hebbeding in die grote dressoir kast.

Petit Pourri is een bedrijf opgestart door Sanne, een mama die op zoek was naar een outfit voor haar dochter waarbij het allemaal iets zotter en gewaagder mocht! En zot is het bij Petit Pourri! Zotmooi, zotzacht en voorzal zotleuk! De leukste ‘opstrijkquotes’ scoor je via de webshop. Op zoek naar überzachte kleding voor jouw kleintje? De allerschattigste pakjes, t-shirts en truien scoor je hier!

Belgische merken voor kinderen Belgische merken voor kinderen Belgische merken voor kinderen

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *