B

Bedankt, Merci!

Bedankt kaartje Fons

Bedankt, merci, dankjewel, thank you,… Ik kan nog verschillende varianten en vertalingen bedenken, maar geen enkele van deze omschrijft exact hoe dankbaar we zijn voor al het enthousiasme de afgelopen maanden. Felicitaties en hartverwarmende wensen vlogen ons om de oren na de geboorte van Fons. En dat voelt zo geweldig! Liefde, plezier, vreugde en alle geluk werden ons toegewenst. En naast vermoeid zijn we ook heel erg gelukkig, vreugdevol en verliefd!

Tijd dus om dankjewel te zeggen. We vierden zijn geboorte uitgebreid met een leuk feest, en hebben ook nog een doopfeest in het verschiet voor intiemere kring. Zoals het een moeder van vier betaamd, waren de bedankkaartjes nog niet klaar op de babyborrel. Iets met timing, planning en deadlines. En vooral ook iets met kids die niet altijd inzitten met mijn lange to do lijstjes… Misschien ook wel fijn. Want ik maakte er eindelijk werk van (het is te zeggen, Fons’s lieve knuffelmeter maakte er werk van) en op de kaart hielden we ruimte voor een persoonlijke dankjewel aan iedereen. Een dank je voor geweldige lekkere kraamkost, een merci voor het allergezelligste babybezoek. Of een bedankt voor die prachtige én favoriete knuffel!

Bedankt kaartje Fons Bedankt kaartje Fons

Voor de geboortekaartjes van alle kids deed ik steeds beroep op de kunsten van onze lokale drukker. Ditmaal ging ik voor een sprong in het onbekende. En wie niet waagt niet wint, niet springt niet weet! En maar blij dat ik de website van hipdesign getest heb! Ik koos voor een print op oud Hollands papier, en ging voor een vierkant ontwerp qua design. Een leuke foto van Fons op de voorzijde, wat best een moeilijke keuze werd met een bestie als fotografe en dus al heel wat geweldige foto’s van Fons.

Achteraan bleef het kaartje blanco, op een subtiele ‘merci’ rechts onderaan. Het lettertype van zijn naam op de voorzijde, en de bedanking op achterzijde matchen met het geboortekaartje. Want jah, de perfectionist in me wil dus zelfs een bedankkaart die bij de geboortekaart en doopsuiker past. De website is heel erg handig, maar als je voorheen met een drukker werkte voor het printen van kaarten dan kan je je in de toekomst wat werk besparen. Snijranden hoeven niet, aangezien ze printen op het principe van een fotoprint. Zelf niet zo creatief? Dan kan je op hun site aan de slag met voorontwerpen die je kan personaliseren.

Dus zelf nog geen bedankkaartjes gemaakt en beetje inspiratieloos? Neem dan zeker even een kijkje op de site. En, bedankt! Ook jij! Bedankt om ons te feliciteren, ons enthousiasme te delen, te komen knuffelen of online heel wat liefde te sturen!

Bedankt kaartje Fons Bedankt kaartje Fons

 

CategoriesMom-life
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *