I

In the momlight: Bazsas

Bazsas, handgemaakte lederwaren

Bazwatte? Bazsas! Stijlvol, origineel en handmade with a lot of love. Omdat we niet altijd voor onze mini’s moeten shoppen, maar ook onszelf eens lekker mogen verwennen, laten we jullie graag kennis maken met deze prachtige webwinkel!

Saskia Persijn is, naast een fantastische mama van twee geweldige dochters, de talentvolle dame die achter alle ontwerpen staat die je op de webshop ziet. Handgemaakte, kwalitatieve lederen tassen en nog veel meer.

Bazsas, handgemaakte lederwaren Bazsas, handgemaakte lederwaren

Leuke lederen oorringen voor jezelf en je mini, stevige portefeuilles voor de hubby, je vindt het er allemaal terug. Of je kan ook een tas helemaal van scratch laten ontwerpen als je graag over je eigen unieke stuk bezit.

Alles in een eigentijds jasje gestoken en volledig aansluitbaar aan je garderobe. Want Bazsas staat ook voor trendy en hedendaags. Echte must-haves die niet in je collectie mogen ontbreken. En die door de kwalitatieve materialen jarenlang meegaan.

Bazsas, handgemaakte lederwaren Bazsas, handgemaakte lederwaren Bazsas, handgemaakte lederwaren

Do we need to say more? Wij zijn alvast helemaal overtuigd en dromen al weg bij al dat moois. Stiekem bedachten we in ons hoofd al een hele wishlist (want hey, de feestdagen komen eraan, toch?!). En ook ons eigen unieke exemplaar ging al meermaals door ons hoofd. Of onze hubbies helemaal happy gaan worden van deze ontdekking, dat betwijfelen we, maar wij alvast wel! En wanneer ze zelf zo een mooi handgemaakt pakje onder de kerstboom vinden binnenkort, zijn we er zeker van dat ze zelf ook fan worden!

Tip: Op de Facebook pagina en Instagram van Bazsas loopt momenteel een heel leuke giveaway om het (bijna) 1-jarig bestaan te vieren. En de te winnen goodies zijn om u tegen te zeggen!

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *