B

Babyspa – absolute must do

Babyspa Precho

Ik had tijdens de kraamperiode van mijn eerste drie kids absoluut geen idee dat er een soort van baby-wellness bestond. En als ik het al had geweten, dan hadden de woorden Spa of Wellness me een beetje gek geklonken als ik ook wist dat de doelgroep babies tot 6 maanden is. Maar het bestaat, en het is een absolute aanrader! Baby spa for the win!

Wellness, een ruim begrip. Neen, voor babies houdt het geen manicure in, nog minder een gelaatsverzorging of een spray tan. Baby Precho voorziet echter wel een dobbermoment voor jouw kleintje van maximum twintig minuutjes. Heerlijk genieten in een aangenaam warme, en speciaal aangepaste, jacuzzi. De hele setting klopt trouwens echt. Het onthaal, de sfeer, de muziek… Alles zorgt ervoor dat zowel de baby alsook zijn of haar gezelschap na een sessie helemaal zen is. Maar twintig minuutjes hoor ik je denken?! Wel, Buddha Fons vond het heerlijk, maar ook hij was na ongeveer vijftien minuten steendood moe. Langer kunnen de kleintjes dus echt niet aan.

Zeg nu zelf, toch ontzettend lief om die kleine lijfjes te zien genieten. Best ook wel spectaculair hoe Fons in het begin echt rustig en afwachtend ronddobberde, maar na enkele minuutjes helemaal doorhad dat hij zijn beentjes kon gebruiken om het hele bad af te schuimen. En alsof die sessie in de jacuzzi nog niet voldoende was, kreeg hij nadien ook een heerlijke massage. Trouwens geweldig attent dat je kan kiezen welke olie je gebruikt voor jouw kindje zodat je rekening kan houden met zijn of haar gevoelig velletje. Ik vond het heerlijk genieten! En lieve Fons, die onderging met plezier alle aandacht. Ideaal trouwens als uitstap als je echt eens een intens moment wil beleven met jouw baby.

Babyspa Precho Babyspa Precho Babyspa Precho

Ik zou het zo op mijn geboortelijst geplaatst hebben, een tripje naar de baby Spa. Alleen leek ik dus nog een gigantische leek bij mijn vorige kids, en had ik dus geen idee van het bestaan. Maar kijk, dat maakte ik goed met een tripje voor Fons. Maar doen is dus de boodschap! Zowel baby als ouders laden de batterijen heerlijk op. De meeste babies zijn nadien ook mega zen (en zouden veel slapen, maar slapen is aan Fons niet zo besteedt (althans niet overdag). Er is zelfs een sessie die ‘s avonds zou plaatsvinden, om demoeilijke  slapertjes een rustige nacht tegemoet gaan!

 

Babyspa Precho Babyspa Precho

CategoriesMom-on-the-go
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *