B

Baby Spa? Oh ja!

Precho Antwerpen

De baby spa, tot voor kort had ik geen idee wat te verwachten. Maar onze Augie is grote fan, dus intussen gingen we al twee keer langs. Hij spartelt erop los, geniet met volle teugen van de baby massage en slaapt als een roosje achteraf. Maar wat is dat nu juist, die baby spa?

Als je het mij vraagt: een heerlijk oord om te relaxen waarvan een volwassen versie ( en dan meer bepaald een mama versie) een voltreffer zou zijn. Helaas is het daar nog even op wachten, maar voor babies is de spa alvast een grote hit.

Het verwen momentje start met een heerlijke baby massage, gegeven door mama of papa onder professionele begeleiding. Een moment om even te ‘bonden’ met je baby op een rustgevende manier. De baby geniet, en de ouders genieten mee.

Na de massage is het tijd voor de hydrotherapie (in mijn woorden ook wel  ‘ik wil er zo eentje bij mij thuis voor mezelf’ genoemd). Ongeveer 20 minuten lang (de ene baby houdt het langer vol dan de andere), mag je baby zich al spartelend uitleven in het badje. De zwemband zorgt ervoor dat het hoofdje mooi boven water blijft en het lichaampje vrij kan bewegen. In een heerlijke temperatuurtje van 35 graden, geniet je baby van een zwempartijtje. Daarbovenop wordt de spierontwikkeling versterkt en de bewegingsvrijheid gestimuleerd.

In minder moeilijke woorden, je baby geniet en jij als ouder geniet mee. Want je kleintje daar zo blij zien spartelen in het water is zo mooi om te zien.

Onze Augie die vindt het alvast geweldig, 20 minuten lang geeft hij het beste van zichzelf om daarna heerlijk lang te dutten. Hij is dan helemaal ontspannen en dat zie je ook. Dat wij zeker nog eens langsgaan dat staat vast.

Waarschuwing: too much cuteness in het filmpje onderaan deze post 😉

Tip: voor de ouders met kindjes die het ook zo heerlijk vinden, bij Baby Spa Precho zijn er ook beurtenkaarten te verkrijgen. Met de 5 beurtenkaart spaar je al gauw 10€ per sessie uit en met de 10 beurtenkaart zelfs 20€ per sessie!

Baby Spa Precho Antwerpen Baby Spa Precho Antwerpen Baby Spa Precho Antwerpen Precho Antwerpen Baby Spa Precho Antwerpen

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *