B

Baby Shower(ed with love)

Baby Shower

Nog een drietal weken en het is zover. Baby vier is bijna klaar om de wereld te komen verkennen. De kwaaltjes beginnen stilaan wat door te wegen. En de nieuwsgierigheid naar dat kleine wondertje neemt met de dag toe. In volle nestdrang worden alle laatste to-do’s nog van het lijstje gekruist en probeer ik nog een paar leuke momentjes in te plannen met de bestie.

Zoals samen nog eens ontbijtje gaan doen. Of dat dacht ik toch althans. Want eenmaal aangekomen, bleek dat ontbijtje uit iets meer personen te bestaan dan ik had verwacht. Mijn bestie regelde een babyshower voor me en ik werd lekker in de watten gelegd. Heerlijk eten, een paar topmadammen als gezelschap, prachtige cadeautjes, en vooral heel veel liefde voor mezelf en die (niet zo hele) kleine baby in mijn buik.

Odiel in Doorslaar was de setting voor de baby shower en is een echte aanrader als je houdt van lekkere ontbijtjes, een mooi decor, een leuk concept en ook nog eens een plaats waar je de leukste hebbedingen kan scoren of heerlijk brood en gebak. En ook de dagschotels (die je mee naar huis kan nemen) zijn om de vingers bij af te likken!

Dat mijn bestie een toppertje is, wist ik al langer dan vandaag. Maar dat ze de allerliefste is, mag zeker nog eens gezegd worden! Dus bij deze nog een welgemeend bedankje voor haar en de andere toppertjes die erbij waren, you all made me feel loved ?

Of hoe mooi het moederschap kan zijn als je het met elkaar kan delen ?

Baby Shower Baby Shower Baby Shower Baby Shower Baby Shower

 

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *