O

Online shopping is the place to be

Shoptip online shoppen bijenkorf

Laat ons stellen dat we altijd al heel erg fan waren van online oplossingen. Maar nood breekt wet, en momenteel is er zelfs geen enkele andere optie. Bakstenen winkels zijn enkel nog open indien ze voeding of levensnoodzakelijke middelen verkopen. Verder is het vooral online zoeken naar spulletjes die geleverd worden. Dat we fan zijn van de Bijenkorf dat deelden we al meermaals, en dus zetten we graag hun babyartikelen even in de kijker. Want online shopping blijkt meer dan eens the place to be!

Want hoe je het draait of keert. Al gaat het hele land in lockdown… Kindjes worden geboren, kleintjes groeien uit kleding en babyspullen zijn niet altijd een overbodige luxe. En dus thank God voor de leukste online shops met babyspullen.

Of je nu kiest voor fashionable babyschoentjes, een mooi rompertje, of eerder een praktisch babyslaapzakje. Vinden doe je het allemaal! En weet je wat helemaal top is? Bij een kersvers baby’tje kan je nu dan wel niet gaan knuffelen, maar kan je online een cadeautje uitkiezen en het laten leveren bij de ouders thuis.

Shoptip online shoppen bijenkorf

Tijdens een lockdown is de kids entertainen best ook een uitdaging. Zowel jong als oud dient regelmatig iets nieuws als uitdaging aangeboden te krijgen. Je kan ze aan het knutselen zetten, een heuse reis rond de wereld bouwen in jouw woonkamer maar voor de allerkleinsten zijn een nieuwe stel stapelblokken of een toffe houten puzzel ook een heuse hit! De producten van Djeco zijn onze favoriet, en goed nieuws want dat en ander babyspeelgoed is allemaal voorradige in de webshop van de Bijenkorf.

Shoptip online shoppen bijenkorf

De eerste lentezon is misschien een extra motivator voor die eerste stapjes. Geen eerste schoentjes? Dan kan je deze ook online scoren! Ook babyslofjes – nu we toch allemaal lekker thuis zitten – kan je er vinden. Tetradoeken die je ook kan gebruiken als kwijl-sjaaltje bij die eerste tandjes? Ook die kan je toevoegen in jouw winkelmandje. Of een frissere pyjama nu (hopelijk) warmere dagen en nachten op komst zijn? Check ;-)!

Shoptip online shoppen bijenkorf

Veel shop plezier, en vergeet niet : happy babies en kiddo’s zijn moeders/vaders die even ongestoord van thuis uit kunnen werken of wat me-time kunnen nemen πŸ˜‰

 

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *