Top 5 baby producten
Soms zie je door het bos de bomen niet meer. Wat is er nu echt handig om in huis te hebben. Wat moet er nu echt op dat geboortelijstje waar je ook echt iets aan hebt. Na vier babies elk deden we intussen heel wat markt onderzoek, en over deze top producten zijn we het allebei eens: ze maken je leven zoveel aangenamer met een kleintje in huis!

Het lijkt iets banaal, maar de juiste kinderstoel voor je baby kan soms een hele zoektocht zijn. Onze vereisten zijn: mooi, praktisch en vooral handig! Deze twee toppers van Stokke zijn dat allebei! De Tripp Trapp is een klassieker. Mooi design, stevig en de stoel groeit mee met je kind. Je kan hem ook nog eens personaliseren door de naam van je kindje er in te laten graveren. De nieuwste stoel van Stokke is de Clikk. Weeral prachtig van design. Maar ook nog eens super handig! Want deze stoel zet je in minder dan twee minuten in en uit elkaar (ja zelfs wij niet zo handige mama’s konden dat). De stoel is dan ook heel makkelijk mee te nemen naar dat familiefeestje of op vakantie.

Top 5 baby producten Top 5 baby producten Top 5 baby producten

Ook van Stokke is er Flexibath, een handig plooibadje. Met inzet te gebruiken vanaf de newborn fase en zonder zelfs tot de leeftijd van 3/4 jaar. Heel plaats besparend, want na gebruik vouw je het eenvoudig weer op. Weeral heel makkelijk om mee te nemen op vakantie.

Stokke flexibath

In dezelfde categorie ‘handig en compact’ heb je de Aeromoov. Een reisbedje dat in een minuut uitklapt en weer opgevouwen kan worden. Ook hier kan je het gebruiken vanaf de geboorte en wij gebruiken het nog steeds voor onze (bijna) driejarige. Het ging al op heel veel tripjes mee en wordt hier nog wekelijks gebruikt.

Top 5 baby producten

Andere topproducten van Aerosleep zijn de matrasjes en toebehoren. Door de ademende lagen is het veel veiliger en gezonder slapen voor je kindje. Er bestaat ook een kussentje dat meegroeit met je kind. Om het af te maken zijn er de lakentjes en bedbumpers, te verkrijgen in verschillende leuke kleuren.

Top 5 producten

Last but not least heb je de Aerolayer, een inleg voor in de maxi cosi of autostoel, die het zweet van je kindje opvangt. Weerom ademend en ook nog eens makkelijk wasbaar.

Top 5 producten

 

Met deze top 5 kom je al een heel eind op weg en wordt je leven als nieuwe mama al heel wat makkelijker!

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *