Zebra book verhaal

Als mama van 3 is het niet altijd makkelijk elk kind evenveel aandacht te geven. Vooral niet wanneer er nog een klein hummeltje in huis is dat alle aandacht opeist. Toch vind ik het belangrijk ook met de andere 2 onze ‘eigen momentjes’ te hebben.
Waar kind nummer 1 de focus van een jonge puppy had en een verhaaltje voorlezen aan hem niet besteed was, lijkt kind nummer 2 daar wel helemaal fan van te zijn. Zeker nu het eerste leerjaar voor hem voor de deur staat, is hij gefascineerd door al die letters die woordjes vormen.

Omdat ik nog steeds hoop dat 1 van mijn jongens dezelfde boekwurm als ik wordt, probeer ik het lezen ook echt leuk te maken. Geen betere manier om dat te doen dan met het coolste boek ooit: eentje dat over jezelf gaat. Want laat ons eerlijk zijn, de leefwereld van een zesjarige, draait vooral om, juist…zichzelf.

Zebra Book kwam hier met een geweldige collectie. Je vertrekt vanuit 3 basisboeken die je daarna helemaal kunt ‘customizen’. Een boek dat over je kind gaat en waar je zelfs een persoonlijke boodschap aan kan toevoegen. De leukste versjes, een boek vol talenten of een heuse reis rond de wereld. In het boek beleeft je kind de mooiste en wildste avonturen. Omdat mijn blondie al van baby af geen seconde thuis wou zitten, lag voor mij de keuze voor ‘een reis rond de wereld’ voor de hand. Een wereldreiziger wordt het later, daar ben ik van overtuigd, net zoals hij is in het boek.

Zebra book verhaalZebra book verhaal Zebra book verhaal Zebra book verhaal

Elke avond nestelen we ons gezellig in de tipi, klaar voor weer een leuk verhaal. Stiekem vind ik dit zelf helemaal geweldig en kan ik ook niet wachten om het volgende hoofdstuk samen met hem te verslinden. Elke avond krijg ik steevast de vraag: ‘ Nog 1 verhaaltje mama?’ en kijkt hij me aan met de grootste puppy ogen die hij in zijn uitgebreide assortiment heeft.

‘Morgen’, zeg ik dan, ‘morgen is er weer een nieuw verhaal.’

En zo geniet ik elke dag van een beetje quality time met mijn middle child en hoop ik dat de liefde voor boeken die zo sterk bij mij aanwezig is, toch ook een beetje overgebracht wordt op mijn jongens. A girl can dream right 😉

Zebra book verhaal Zebra book verhaal Zebra book verhaal

Gepersonaliseerd boek: Zebra Book

Tipi, kussens, speeltapijt: Nobodinoz

CategoriesNiet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.