O

Onder de Spaanse zon

Vakantie in Spanje

De zomer werd zachtjes herfst, de kids zitten weer volop op de schoolbanken en wij dromen weg naar de heerlijke zomervakantie die achter ons ligt. Twee weken zalig vertoeven onder de warmte van de Spaanse zon, doet ons nu al aftellen naar de volgende vakantie.

Ook dit jaar kozen we voor een autovakantie en huurden we een huisje ipv een hotel. Omdat we liever op minder toeristische locaties verblijven, werkt die formule voor ons best. En ook dit jaar hadden we een topvakantie. Het huisje lag op een rustige plaats tussen oneindig veel olijfbomen. Het strand en het stadje op korte afstand, en ook enkele leuke eetadresjes kortbij. Meer was er niet nodig om van de vakantie een succes te maken.

We reden het grootste deel ’s nachts om de reis minder zwaar te maken voor de kids en voor het deel overdag zorgde ik voor een zak gevuld met spelletjes, boeken en meer. Eenmaal op bestemming deden we het de eerste dag rustig aan om te bekomen van de reis.

Waar we de eerste week vooral in lekker lui modus bleven hangen, trokken we er de tweede week al eens op uit naar de omliggende stadjes. Mijn camera draaide overuren en de fotomap op mijn telefoon ontplofte bijna van het aantal foto’s dat ik nam. Maar oh wat ben ik blij dat ik al die herinneringen mee naar huis kon nemen.

En nu, nu is het aftellen naar de volgende bestemming en intussen wegdromen bij al die foto’s…

Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje Vakantie in Spanje

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *