S

Something’s growing

aankondiging zwangerschap

Deze week is het exact twee jaar geleden dat we ontdekten dat ons gezinnetje een beetje groter ging worden. We keken er al een hele tijd naar uit dus ons geluk kon niet op.We besloten het dezelfde dag nog te vertellen aan onze familie. Met 1 papa die we al hadden moeten afgeven en 1 waarvan de gezondheid niet goed was, hadden we geen zin om te wachten met het delen van het goede nieuws.

Ook al was het wel een beetje met een klein beetje spanning, want de zwangerschap was nog heel pril en er was zelfs nog geen bezoekje aan de dokter aan te pas gekomen. Dus we wisten zelfs niet eens of alles wel ok was met dat kleintje dat in me groeide. Maar we vonden dat wanneer het niet ok zou zijn, de steun van onze familie dan net heel belangrijk was.

Achteraf zijn we heel blij dat we het zo snel vertelden, want intussen moesten we nog een papa afgeven. Dus zijn we heel blij dat hij dit avontuur van het prille begin heeft kunnen mee beleven.

Ook aan de buitenwereld lieten we vrij snel weten dat er een nieuw hoofdstuk aan ons gezin werd toegevoegd. We wachtten enkel de resultaten van de nipt test af en toen die helemaal in orde bleken te zijn, deelden we ons nieuwtje.

Het is niet altijd makkelijk om je zwangerschap nog op een originele manier aan te kondigen, alles werd al eens eerder gedaan. Maar omdat we het toch graag wat persoonlijk wouden maken, werd onze aankondiging  door manlief in een filmpje gegoten.

Onze kids die een boompje planten, want ‘Something’s growing’. En het paste ook helemaal bij de stijl die we voor ogen hadden voor doopsuiker, geboortekaartje en meer.

Zelfs vandaag kijk ik er nog met een grote glimlach op terug. Ik vind het zo magisch dat leuke moment steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hoewel het nog maar gisteren lijkt, loopt er intussen al een flinke 16 maand oude, blije en ondeugende peuter rond die ons gezin nog beter maakt dan het al was.

Hoe kondigden jullie je zwangerschap aan? Wij zijn reuze benieuwd, dus laat het ons zeker weten in de comments!

Wil je zelf ook zo een leuk filmpje? Klik dan snel even door: Carina Kaba Photography

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *