A

Aankondiging van een vierde kind

aankondiging vierde kind

Bij de aankondiging van je eerste zwangerschap vliegen de felicitaties je rond de oren. Iedereen wil te gepaste tijde een update over jou en de bump en ze kunnen niet wachten tot die kleine baby er is.

Ook bij nummer twee is het enthousiasme groot. Want 2 kinderen, dat is toch ideaal he! Zoals het hoort. Twee kids, een hond en een huis met een tuin. Dus ook na die aankondiging wacht iedereen met spanning af en zijn ze uit de ziekenhuiskamer niet weg te slaan zodra het kleintje ter wereld komt.

Dan komt aankondiging nummer drie. Het enthousiasme is al iets getemperd. Of nummer drie wel gepland was? Of nummer drie dan toch wel de laatste is? Want drie, das toch al best een groot gezin.

En dan aankondiging vier. Het ongeloof is groot. Het enthousiasme, eerder klein. Vier kids, in deze tijd. What were we thinking. Wel, wij dachten dat vier voor ons wel een mooi aantal was. Dat wij genoeg liefde en ruimte hebben voor vier kindjes. Dat wij nog verlangden naar een broertje of zusje voor onze drie jongens. En dat baby vier zooooo graag gezien (zal) word(t)(en).

Weeral de vraag of het wel gepland is. En nu zeggen we alvast zelf dat dit echt de laatste wordt. Beloofd. Denken we toch.

Gelukkig zijn de meesten super blij en enthousiast, net als ons. En delen ze ons geluk. Dus ook al is deze baby ‘al’ de vierde, wij vinden het nog steeds een wonder. En wij zijn zo blij dat we dit wonder binnenkort in ons gezin(netje) mogen verwelkomen ?

aankondiging vierde kind aankondiging vierde kind aankondiging vierde kind

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *