2

2018 to remember

nieuwjaarswensen 2018

Het lijkt zowat hét moment van het jaar waarop we stilstaan bij heden en verleden. Het regent goede voornemens, we nemen het voorbije jaar onder de loep en gaan het nieuwe jaar met een frisse neus tegemoet.  Nieuwsgierig naar wat 2018 in petto heeft, maar dankbaar voor wat 2017 met zich meebracht.

Hier geen ambitieuze voornemens. Althans toch niet in lijn met strenge afvalraces of te gekke deadlines. Een winnend lotto-biljet zou fijn zijn,  then again is het blijkbaar nog belangrijk van ook eerst deel te nemen aan dat hele spel. Neen, een evenwicht tussen privé en werk is onze ambitie. Tijd voor onze kids. Af en toe een geweldig fijne uitstap, of gewoon een dagje zetelhangen. Niets moet, alles mag (althans bijna alles).

Verder willen we in 2018 dankbaar zijn. Wat soms vanzelfsprekend leek in 2017 willen we in 2018 een extra plaats in ons hart geven. Het eerste zelfstandige stapje van onze peuters misschien. Kleine Anna die voor het eerst naar school gaat. Of gewoon de liefde tussen broers en/of zussen. Een gezonde baby die (hopelijk) niet alles op stelten zet maar snel zijn plaatsje in ons midden vindt.

Dankbaar zijn voor de mensen om ons heen. Want net als de meesten onder jullie namen ook wij afscheid in 2017. Afscheid van dierbaren. Afscheid van wie of wat ons nauw aan het hart ligt. Laat het nieuwe jaar een jaar zijn waarin we enkel verwelkomen wat ons lief is.

Dat is wat we jullie en onszelf wensen. Liefde, warmte en genieten van de kleine dingen! Dat 2018 een jaar mag worden zonder verdriet (of toch geen groter verdriet dan dat van onze peuters bij een lege koekentrommel). Dat het nieuwe jaar enkel een goede gezondheid met zich meebrengt. Het klinkt cliché, maar veel meer hebben we niet nodig hoor. Liefde en een lichaam dat ‘meewerkt’. Geen gemene kritiek, jaloezie of afgunst. Dat bannen we voor 2018!

En als het even tegenzit denk dan vooral bij jezelf ‘life happens and chocolate helps’. En weet je, wij zijn vooral al heel erg dankbaar voor alle liefde die we van jullie kregen en krijgen, de fijne comments en de grappige verhalen die jullie op jullie beurt weer met ons delen.

Make it a 2018 to remember!

x

Carina en Naomi

nieuwjaarswensen 2018 nieuwjaarswensen 2018

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *